Novak Djokovic, ilk ABD maçı Ohio çiftlerde kaybetti

Novak Djokovic Novak Djokovic

Novak Djokovic, 2021’den bu yana Amerika Birleşik Devletleri’nde oynadığı ilk maçında Salı günü Western & Southern Open’da çiftlerde yenildi.

MASON, Ohio (AP) – Novak Djokovic, 2021’den bu yana Amerika Birleşik Devletleri‘ndeki ilk maçında, Salı günü Western & Southern Open‘da çiftlerde yenildi.

Djokovic ve Nikola Cacic, COVID-19 aşı kısıtlamaları nedeniyle etkinliklere katılamayan Sırp yıldızın ülkeye dönüşünde Jamie Murray ve Michael Venus‘e 6-4, 6-2 yenildi.

Djokovic, Wimbledon finalinde üst sıradaki Carlos Alcaraz‘a yenilmesinden bu yana ilk rekabetçi maçını oynuyordu.

Teklerde 23 Grand Slam şampiyonluğu bulunan Djokovic, Çarşamba akşamı Alejandro Davidovich Fokina ile tekler maçına çıkacak.

Alcaraz son maçta Avustralyalı eleme oyuncusu Jordan Thompson‘ı 7-5, 4-6, 6-3 yendi. Son ABD Açık şampiyonu bu sezon 50 galibiyete ulaşan ilk ATP oyuncusu oldu.

Kadınlarda ise eski ABD Açık şampiyonu Sloane Stephens, altıncı sıradaki son turnuva şampiyonu Caroline Garcia‘yı 4-6, 6-4, 6-4 yenerek 2019’dan bu yana ilk kez üçüncü tura yükseldi.

2017’de New York‘ta kazanan Stephens, ilk 10’daki oyunculara karşı oynadığı son 10 maçta 2-8’e yükseldi. Bu galibiyetlerin ikisi de Garcia‘ya karşıydı.

Beşinci sıradaki Ons Jabeur, Wimbledon finalini kaybettikten sonraki ilk maçında, üçüncü setteki 5-1’lik farkı aşarak Anhelina Kalinina‘yı 6-3, 6-7 (2), 7-6 (2) ile geçti.

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Novak Djokovic, ABD'deki ilk tekler maçını Cincinnati'de kazandı - Tenis Haber

Leave a comment

Your email address will not be published.


*