Alcaraz Wimbledon zaferinden sonraki ilk maçını kazandı

Carlos Alcaraz Carlos Alcaraz

Dünya sıralamasında bir numaralı tenisçi Carlos Alcaraz, Wimbledon finalini kazandıktan sonra ilk maçını Hopman Kupası’nda Belçika’dan David Goffin’i 4-6, 6-4, 10-8’lik skorla yenerek kazandı. Bu galibiyetle Alcaraz, Nice’deki Hopman Kupası’nda zafer elde etmiş oldu.

Fransa’nın NICE şehrinde (AP) —

Dünya sıralamasında bir numaralı tenisçi Carlos Alcaraz, Wimbledon finalini  kazandıktan sonra ilk maçını Cuma günü Hopman Kupası’nda Belçika’dan David Goffin‘i 4-6, 6-4, 10-8’lik skorla geri gelerek yenerek kazandı.

İspanyol tenisçi, geçtiğimiz Pazar günü beş setlik çekişmeli bir Wimbledon maçında 23 Grand Slam zaferine sahip Novak Djokovic‘i yenmişti ve bu maçta her oyuncunun iki kez servis kırdığı bir mücadelede üç as sayısına ulaştı.

Bu etkinlikte, Güney Fransa’daki Nice Lawn Club’da düzenleniyor ve karışık takımlar uluslarını temsil ediyorlar, hem teklerde hem de çiftlerde yarışıyorlar.

Alcaraz, Cuma günü Belçikalı partneri Rebeka Masarova ile birlikte Belçika çifti Goffin ve Elise Mertens ile çiftler maçında mücadele edecek.

Alcaraz, Cumartesi günü Hırvatistan’ın 15. sıradaki oyuncusu Borna Coric ile teklerde karşılaşacak, ardından çiftlerde Coric ve Donna Vekic ile takım olacak.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*