Alcaraz, Hopman Kupası’nda rakiplerini elemeye devam ediyor

Carlos Alcaraz Carlos Alcaraz

Wimbledon şampiyonu Carlos Alcaraz, çim korttaki güçlü performansını sürdürerek Nice’deki Hopman Kupası’nda Hırvatistan’ın 15. sıradaki oyuncusu Borna Coric’i 6-3, 6-7, 10-5’lik skorla mağlup ederek galibiyet elde etti.


NICE, Fransa (AP) —

Wimbledon şampiyonu Carlos Alcaraz, Cumartesi günü Hopman Kupası‘nda Hırvatistan’ın 15. sıradaki oyuncusu Borna Coric‘i 6-3, 6-7 (6), 10-5’lik skorla mağlup ederek çim korttaki güçlü performansını sürdürdü.

Dünya sıralamasında bir numaralı İspanyol tenisçi, geçtiğimiz Pazar günü beş setlik çekişmeli bir Wimbledon maçında 23 Grand Slam zaferine sahip Novak Djokovic‘i yenmişti ve bu maçta Coric‘e göre sadece üç adet as attı, Coric ise altı adet. Ancak yüzleştiği iki servis kırma puanını da kurtardı. Bu, Alcaraz‘ın Cuma günü Belçika’dan David Goffin‘i yenmesinden sonra buradaki ikinci kesintisiz zaferi oldu.

Alcaraz, geçen ay Queen’s Club Şampiyonası finalinde kazandığı ilk çim kort unvanından bu yana, bir zamanlar en az tercih ettiği zemin olarak nitelendirdiği çim kortta geriye bakmadı.

Bu etkinliği, Güney Fransa’daki Nice Lawn Club‘da düzenleniyor ve karışık takımlar uluslarını teklerde ve çiftlerde temsil ediyorlar.

Alcaraz, Cumartesi günü aynı zamanda Rebeka Masarova ile birlikte Coric ve Donna Vekic‘e karşı çiftlerde mücadele ediyor.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*