Alex de Minaur ve Jannik Sinner Toronto’da National Bank Open finaline yükseldi

Jannik Sinner Jannik Sinner

Her iki erkek oyuncu da, düz setli yarı final galibiyetlerinin ardından ilk ATP Masters 1000 şampiyonlukları için mücadele edecek.

TORONTO (AP) – Avustralyalı Alex de Minaur Cumartesi günü National Bank Open yarı finalinde İspanyol Alejandro Davidovich Fokina‘yı 6-1, 6-3 yendi.

De Minaur, “Kendime ne olursa olsun her noktada mücadele edeceğimi söyledim,” dedi. “Pozitif kalacağım ve maçın gidişatından dolayı hayal kırıklığına uğramayacağım ve kendime zihinsel olarak güçlü kalmak için en iyi şansı vereceğim. Ve sanırım bugün bana galibiyeti getiren de bu oldu.”

De Minaur, gece yarı finalinde 12. sıradaki ABD’li Tommy Paul‘u 6-4, 6-4 yenen yedinci sıradaki İtalyan Jannik Sinner ile karşılaşacak.

Sinner, “Sahadaki her duruma nasıl tepki verdiğim konusunda mutluyum,” dedi. “Harika oynadı. Çok iyi bir adam. Tekrar finalde olduğum için mutluyum ve umarım yarın iyi bir tenis sergileyebilirim.”

Cuma günü, de Minaur ikinci sıradaki Daniil Medvedev‘i yendi. De Minaur Mart ayında Acapulco’da finalde Paul‘u yenerek yedinci ATP Tur şampiyonluğunu kazanmıştı.

Sinner‘ın da Şubat ayında Montpellier’de kazandığı yedi tur şampiyonluğu bulunuyor.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*