Venus Williams diz sakatlığı nedeniyle Cleveland etkinliğinden çekildi

Venus Williams Venus Williams

Venus Williams, diz sakatlığı nedeniyle “Tennis in the Land” turnuvasından çekildi, ancak yedi kez Grand Slam tekler şampiyonu olan oyuncu, gelecek haftaki Amerika Açık’ta oynamayı planlıyor.

CLEVELAND (AP) – Venus Williams dizindeki sakatlık nedeniyle Pazar günü Tennis in the Land‘den çekildi, ancak yedi kez Grand Slam tekler şampiyonu gelecek haftaki ABD Açık‘ta oynamayı planlıyor.

Williams, Cleveland şehir merkezindeki WTA 250 etkinliğinin organizatörü aracılığıyla bir video yayınlayarak şunları söyledi: “Ne yazık ki dizim doğru hareket etmiyor. Kortta olmamı desteklemiyor.”

43 yaşındaki Williams, 28 Ağustos’ta başlayacak olan ABD Açık‘ta yarışmak için wild card aldı. Flushing Meadows‘da 1997’deki ilk finalinden sonra 2000-2001’de arka arkaya şampiyonluk kazanmıştı.

“Bu çok üzücü ama kendim üzerinde çalışacağım ve ABD Açık’ta olmak için kendimi toparlayacağım” dedi.

Williams, Mason, Ohio’daki Western and Southern Open‘da Çinli Zheng Qinwen‘e mağlup olduktan beş gün sonra Pazartesi günü Cleveland‘da açılış maçını oynayacaktı.

Daha önce Cincinnati dışındaki turnuvada 16 numaralı Rus Veronika Kudermetova‘yı yenerek dört yıl sonra ilk 20’deki bir rakibine karşı ilk galibiyetini almıştı. Williams bu sezon 3-6’lık bir dereceye sahip ve sakatlığı nedeniyle yaklaşık altı ay kaçırdıktan sonra dünyada 407. sırada yer alıyor.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*