Serena Williams, bir kız çocuğu dünyaya getirdi

Serena Williams Serena Williams

Serena Williams, tenis yıldızı olarak çıktığı son maçtan neredeyse tam bir yıl sonra bir kız bebek dünyaya getirdiğini söyledi

Serena Williams, bir kız çocuğu dünyaya getirdiğini Instagram’da Salı günü paylaştı. Bu olay, neredeyse tam olarak bir yıl önce tenis yıldızı olarak son maçını oynadığı zamana denk geldi.

41 yaşındaki Williams ve kocası Reddit‘in kurucu ortağı Alexis Ohanian‘ın ikinci çocuğunun adı Adira River Ohanian oldu. İlk çocukları Olympia 2017’de doğdu.

Spor dünyasının ötesine geçen kariyeri boyunca 23 Grand Slam tekler şampiyonluğu kazanan Williams, Mayıs ayındaki Met Gala‘da hamile olduğunu açıklamıştı.

2022 yılında tenis kariyerini sonlandırmaya hazırlandığını duyurduğunda, ailesini büyütme isteğini tenisten ayrılma nedenlerinden biri olarak belirtti.

“Williams geçen yıl Vogue dergisi için yazdığı bir makalede “İnanın bana, tenis ve aile arasında bir seçim yapmak zorunda kalmayı hiç istemedim. Bunun adil olduğunu düşünmüyorum. Eğer bir erkek olsaydım bunları yazıyor olmazdım çünkü karım ailemizi genişletmek için fiziksel emek harcarken ben dışarıda oynuyor ve kazanıyor olurdum.”

2022 ABD Açık onun son turnuvasıydı. New York‘ta ikinci sıradaki Anett Kontaveit‘i yenerek üçüncü tura yükselmiş ve 3 Eylül’de Ajla Tomljanovic‘e yenilmişti.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*