NBA oyuncusu Jimmy Butler Ukrayna için düzenlenen yardım etkinliğinde tenis oynadı

Jimmy Butler Jimmy Butler

NBA yıldızı Jimmy Butler, tıpkı ABD Açık’taki top ekibinin bir üyesi gibi giyindi ve Ukrayna’daki insani yardım için 320.000 dolar toplanan bir yardım etkinliğinde Frances Tiafoe ile birlikte oynamak için eline raket aldı

NBA yıldızı Jimmy Butler, Çarşamba akşamı başka bir spor dalına yönelerek, ABD Açık‘ta top ekibinin bir üyesi gibi giyinerek sahaya çıktı ve top ekibi görevlerini yerine getirirken Frances Tiafoe, Carlos Alcaraz ve şarkıcı Sebastian Yatra ile birlikte tenis oynamak için bir raket aldı. Bu etkinlikte Ukrayna’daki insani yardım için 320.000 dolar toplandı. Rusya, Şubat 2022’de Ukrayna’yı işgal etti ve oradaki savaş hala devam ediyor.

Butler, geçtiğimiz sezon Miami Heat‘i NBA Finalleri’ne taşıdı, ancak Denver Nuggets‘a kaybetti. Tenise yabancı değil ve 2022 Fransız Açık ikincisi Coco Gauff ile arkadaştır.

Butler, Tiafoe ile birlikte, geçen yılki ABD Açık‘ta yarı finale çıkan bir oyuncu, çiftlerde savunma şampiyonu Alcaraz ve Grammy ödüllü Yatra‘ya karşı çiftlerde mücadele etti.

Louis Armstrong Stadyumu‘ndaki Stars of the Open etkinliğinde diğer eğlenceli sergiler, John McEnroe, Gabriela Sabatini, Jessica Pegula, Matteo Berrettini, Elena Svitolina, Gael Monfils, Chris Eubanks ve Jennifer Brady gibi isimleri içeriyordu.

ABD Açık Pazartesi günü başlıyor.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*