Lin Zhu, Cleveland çeyrek finallerinde Caroline Garcia’yı düz setlerde mağlup etti

Lin Zhu

Çinli Lin Zhu, Tennis in the Land turnuvasının çeyrek finallerinde Fransız bir numaralı seri başı Caroline Garcia’yı 6-4, 6-1’lik setlerle mağlup etti.

Çinli Lin Zhu, Tennis in the Land turnuvasının çeyrek finallerinde Fransız bir numaralı seribaşı Caroline Garcia‘yı 6-4, 6-1’lik setlerle yendi. Zhu, dünya sıralamasında 48. sırada yer alıyor ve Cleveland‘daki üç tur boyunca hiç set kaybetmedi. Yedinci sıradaki Garcia‘yı beş kez servis kırarak yarı finallere yükseldi. Garcia, WTA 250 etkinliğindeki ilk görünümü için özel davet aldı.

Zhu, “Bugünkü performansımla gurur duyuyorum çünkü Caroline inanılmaz bir oyuncu,” dedi. “Her zaman büyük servisler atıyor ve benim de ona karşı hazır olmam, daha sabırlı olmam ve oyunun içinde kalmam gerekiyor.”

Dördüncü seri başı Ekaterina Alexandrova, Xinyu Wang‘ı 5-7, 6-0, 7-5 geri gelerek yendi ve U.S. Open öncesi hazırlık turnuvasının yarı finallerinde Zhu ile karşılaşacak.

Turnuva, ikinci gün üst üste birden fazla yağmur gecikmesiyle etkilendi ve dokuzuncu seri başı Sloane Stephens‘ın sekiz saatlik bir süre içinde iki maç oynamasına neden oldu.

38 numaralı Stephens, sabah Mirra Andreeva‘yı 6-3, 6-3 yendi, ancak çeyrek finallerde Sara Sorribes Tormo‘ya 6-1, 6-3 yenildi.

Tatjana Maria, diğer akşam maçında Leylah Fernandez‘ı 6-3, 6-2 yendi. Her iki yarı final de Cuma günü oynanacak.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*