Alexander Zverev yeni bir saldırı suçlamasıyla karşı karşıya

Alexander Zverev Alexander Zverev

RTL, Alman tenisçiye yöneltilen son suçlamayı eski partneri Brenda Patea’nın yaptığını ve aynı zamanda kızı Mayla’nın annesi olduğunu bildirdi.

31 Ocak’ta Alexander Zverev, eski kız arkadaşı Oyla Sharypova’nın saldırı suçlamasını yapmasından 27 ay sonra ATP’nin soruşturmayı kapatmasıyla “adaletin yerine getirildiğini” belirtmişti ve “iddiayı desteklemek için yeterli kanıt olmadığını” söylemişti.

Ancak Çarşamba günü, Zverev’in şimdi başka bir eski partneri Brenda Patea tarafından ikinci bir saldırı suçlamasıyla karşı karşıya kaldığı ortaya çıktı, ve Patea aynı zamanda kızları Mayla’nın annesidir.

RTL’nin bildirdiğine göre, Berlin Savcılığı, iki kez ATP Finalleri şampiyonuna yönelik iddia edilen ciddi yaralama suçlaması için ceza emri talep ediyor. Mahkeme, emrin verilmesi gerekip gerekmediğine karar verirse, Zverev’in itiraz için iki haftası olacak. Bu süreçte mahkeme dava süreci içermiyor.

Zverev, Wimbledon’da Matteo Berrettini’ye karşı üçüncü turda elenmişti.

Şu anda 26 yaşındaki tenisçi, Nordea Open adlı ATP 250 kategorisindeki toprak kort turnuvası için Bastad’da bulunuyor. Zverev, Salı günü Alex Molcan’a karşı üçüncü sette 7-5 kazandığı açılış turunu geçti.

Beş numaralı seri başı Zverev, en son suçlamayla ilgili olarak ne zaman soru sorulacak? Muhtemelen Perşembe günü Thiago Monteiro ile oynadıktan sonra olacak.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*