Alexander Zverev, tüm suçlamaları tamamen reddediyor

Zverev Zverev

Eski dünya 3 numarası, Salı günü Hamburg Avrupa Açık’ta birinci tur maçını oynamaya hazırlanıyor.


Alexander Zverev, eski dünya 3 numarasının geçtiğimiz Cuma günü eski kız arkadaşı Brenda Patea‘yı saldırmakla suçlandığı haberlerinin yayıldığından beri ilk açıklamasını Pazartesi günü yaptı. Berlin savcılığı, Alman tenisçiye karşı bir ceza emri başvurusunda bulundu ve verilmesi durumunda Zverev’in itiraz etme hakkı 2 haftası olacak.

Hamburg Avrupa Açık’ta bir ATP 500 etkinliğinde konuşan Zverev, kızı olan eski kız arkadaşının iddiasını kısa bir cevapla reddetti.

“Bu suçlamaları tamamen reddediyorum. Avukatlarım konuyu halledecek,” dedi Deutsche Presse-Agentur (DPA) tarafından bildirilen basın toplantısında. “Bundan başka bir şey söylemeyeceğim.”

Alexander Zverev

Alexander Zverev

Patea, 2020 Amerika Açık finalisti Alexander Zverev‘e yönelik ev içi şiddet iddialarıyla ortaya çıkan ikinci eski partner. ATP, Olya Sharypova‘nın Ekim 2020’de yaptığı suçlamalarla ilgili soruşturmasını 31 Ocak’ta tamamlamış ve “şiddet iddialarını doğrulayamadıklarını” belirtmiş, ancak “bu tespit yeni kanıtlar ortaya çıkarsa yeniden değerlendirilebilir” şeklinde not düşmüştür.

Dördüncü oyuncu olan Zverev, Salı günü Hamburg açılış maçında Slovakya’dan Alex Molcan ile karşılaşacak. Geçen hafta Bastad‘da Molcan‘ı birinci turda yendi, ancak çeyrek finallerde sonunda şampiyon Andrey Rublev‘e kaybetti.

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Zverev, Almanya'daki ilk şampiyonluğunu kazandı - Tenis Haber

Leave a comment

Your email address will not be published.


*